Tampereelle uusi kiinteistönvälitysalan yritys

Mikäli lupa-asiat valmistuvat aikataulussa, tuo kevät Tampereelle uuden yrityksen, kun seudulla aloittaa uusi kiinteistönvälitysalan tekijä. Yrityksen missio on tuoda konservatiiviselle välitysalalle väriä ja pehmeitä asiakaspalvelun arvoja. Perustajien visiona on tarjota asiakkaiden tueksi myös remontoinnin ja tyylin osaamista.

Luvassa erilaisuutta

Idea yrityksestä syntyi kummankin perustajaosakkaan yhteisestä näkemyksestä ja halusta uudistaa alaa pienin askelin. Haluamme tarjota ihmisläheisen palvelukokonaisuuden ja pysyä alkuun pienenä, jotta voimme lunastaa asiakaslupauksemme, kertovat Markus Koskinen ja Annika Petäjämäki.

Kodin etsintä, ostaminen tai myynti on suurimman osan meistä elämän suurin investointi ja sijoitus. Haluamme toteuttaa palvelua, joka huomioi takana olevat pehmeät arvot. Lisäksi haluamme antaa asiakkaamme käyttöön kokemuksen remontoinnin toteutuksista ja kustannuksista. Sama sapluuna pätee myös toimitilamyyntiin ja konsultointiin ja haluamme konsultoida myös asuntosijoittajia.

Mikäs on yrityksen nimi?

Yrityksen visuaalisen ilmeen kumppanina toimii lahjakas Marika Luukkanen (MÖRK creative & marketing). Pidämme vielä ihmiset jännityksessä, kunnes olemme saaneet yksityiskohdat hiottua Marikan kanssa kohdalleen. Meillä on Annikan kanssa pöydällä nyt ensimmäiset Marikan ehdotukset ilmeestä, layoutista, logosta ja landing pagesta. Jälki on juuri sellaista mitä haemme. Värikästä, erilaista, persoonallista ja siitä välittyy lämmin ja helposti lähestyttävä fiilis. Nimi paljastetaan toivon mukaan heti toukokuun vaihtuessa kesäkuuhun.

Landing page, Marika Luukkanen (MÖRK creative & marketing)

Perustajien taustat täydentävät toisiaan

Perustajaosakkaat Markus Koskinen ja Annika Petäjämäki täydentävät toistensa osaamista. Annikalla on taskussaan kokemus kiinteistönvälitysalalta ja häneltä löytyy LKV- ja KiAT-tutkinnot taskustaan. Lisäksi hän on täydennysopiskellut myyntiä ja markkinointia ja hänellä on erikoisosaamista mm. maaseutukiinteistöjen välityksestä.

Markus puolestaan on ajautunut monen mutkan kautta monialayrittäjän rooliin, jossa hän toimii tällä hetkellä kahden yrityksen neuvonantajana. Markuksen asiakasyrityksistä FinProma toimii kiinteistöjen hallinnan, teknisen konsultoinnin ja isännöinnin palveluntarjoajana sekä toinen Blue Screen 404 mahdollistaa asiakkailleen avaimet käteen periaatteella toteuttaa podcast, webinaari- ja muita studiossa toteutettavia live- tai videotallenteita. Markus toimi neljä vuotta mukana remontointialan yritys ASUA Groupissa.

Kaikki tämä sidosryhmäverkosto, tausta ja kokemus mahdollistaa meille uudenlaisen välitysalan palvelutarjonnan. Asuntojen ja kiinteistöjen välitys on asiantuntija- ja luottamusliiketoimintaa. Haluamme olla luottamuksen arvoinen. Yrityksemme avajaisia vietetään kesäkuussa verkon livelähetyksessä, johon kutsumme koko verkostomme. Tilaisuudessa julkaistaan yrityksen nimi, kotisivut, palvelut ja yhteistyökumppanit.

Yrityksen avajaiset ja toiminta alkaa vasta paperiasioiden valmistuttua ja yrityksen toimiluvan tullessa voimaan. Kenties keksimme vielä jotakin kamppista sitten kesäksi 😉

Terkuin,

Markus ja Annika