Minä

Olen tavallinen Tamperelainen korkeakouluopiskelija, yrittäjä ja uuden luoja. Opiskelen Tampereen yliopistossa hallintotieteitä ja samalla olen nykyään työssä kumppanina remontointialan yrityksessä.

Vaikuttajana olen oma itseni nöyristelemättä ketään. Toki politiikassa kokemuksieni mukaan pitää olla viekas, mutta haluan silti todistaa aitojen tyyppien pärjäävän. Asenne ja avoin mieli ovat minulle tärkeitä asioita.

Sitä on aina halunnut antaa enemmän kun ottaa. Sen takia olen halunnut lähteä politiikkaan mukaan. Haluan olla sitkeänä vaikuttamassa yhteisiin asioihin ja muuttaa maailmaa niin, että ihmiset ymmärtäisi enemmän toisiaan. Jos toinen malttaa kuunnella, niin kuuntelen ja otan oppia. Taito kuunnella, se on mulle tärkeintä.

Vaaliteemani tarkentuvat kesän aikana. Tähän mennessä olen toiminut urheiluseuran puheenjohtajana, joten haluan edustaa Tampereella yhdistyskenttää ja liikuntaseuroja. Yrittäjyys ja työn tuominen Tampereelle ovat toinen tärkeä teemani. Haluan luoda kaupungistamme elinvoimaisen yrittäjyyskaupungin, jossa kaikkien on aikaisempaa helpompi yrittää. Opiskelijana haluan kehittää Tamperelaisten opiskelijoiden toimintaympäristöä.

Olen hyvä ehdokas niille, jotka arvostavat sitä, että tulen pääosin politiikan ulkopuolelta ja pitävät tärkeänä aitoutta ja asiantuntemustani vaaliteemoista.

[email protected]
040 085 0705

Lue blogia