Markus Koskinen FinProma Oy:n neuvonantajaksi.

Markus Koskinen ja kiinteistöalan asiantuntijayritys FinProma Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Koskinen tukee FinProman johtoa ja hallitusta kohti kasvua ja uusia markkinoita. FinProma Oy on keskittynyt kiinteistönhallinnan, kiinteistöalan talouden ja teknisen puolen asiantuntijapalveluihin. Lisäksi FinProman erilliset Seuris-palvelut tarjoavat talous- ja kiinteistöjohdon edelläkävijäpalveluita seurakunnille.

Markuksen tausta rakennusalalta ja monipuolinen osaaminen erilaisista liiketoiminnan kehittämisen näkökulmista on meille arvokasta pääomaa. Sopimus mahdollistaa kummallekin osapuolelle notkean ratkaisun täydentää ydinliiketoiminnan työkalupakkia, kertoo FinProma Oy:n omistajat Aleksi Riuttala ja Lauri Tuohimaa 

Koskinen on seurannut jo pidemmän aikaa “veljesten” draivia. 

ASUA:n aikoina sparrailimme toisiamme ja tapasimme säännöllisen epäsäännöllisesti. Silloin pääpaino oli vielä isännöinnissä ja seurakuntien kiinteistöpalveluissa. Nyt kun olemme puhuneet isossa kuvassa mm. kiinteistöalan teknisen puolen uudistustyöstä sekä tulevaisuuden kehityssuunnista, olen vakuuttunut heidän visioistaan. Haluan mahdollistaa heidän onnistumistaan, kertoo Markus innostuneena. 

Lauri ja Aleksi ovat samoilla linjoilla. 

Olemme löytäneet yhteisiä toistemme tulevaisuuden suunnitelmia tukevia kiintopisteitä. Tarvitsemme uuden palvelun lanseerauksessa ulkopuolista tulokulmaa ja liikkeenjohdollista näkemystä, joten Markuksen joustava tapa tuottaa lisäarvoa liiketoimintamme kasvun tueksi on meille tässä tilanteessa tärkeää, kertovat Aleksi ja Lauri. 

Markukselle yhteistyö merkitsee investointia tulevaan. 

FinProman tuote- ja palvelukattaus täydentää omia suunnitelmiani. Tällä hetkellä toimin asiantuntijakumppanina FinPromalle sekä Bluescreen 404:n studiolle sekä pakettiin on tulossa todennäköisesti kiinteistönvälitykseen liittyvä julkistus, kunhan neuvottelut saadaan maaliin, tarkentaa Markus pilke silmäkulmassa. 

Lisätiedot: 

www.finproma.fi
www.seuris.fi

Aleksi Riuttala 

Co-founder, talous 

(+358) 44 293 5569 

[email protected] 

Lauri Tuohimaa 

Co-founder, kiinteistöt 

(+358) 45 136 3586 

[email protected]